Čušpajz od boranije sa mirođijom i pavlakom
Jedan predlog za brzi ručak,sa svega par sastojaka.
Potrebno :
ulje
1 srednja glavica crnog luka
2 srednje šargarepe
1 kesa frikom boranije
150 gr. kisele pavlake
so
biber
aleva slatka paprika
vegeta
mirođija
peršun
Priprema :
Na ulju izdinsatti luk,dodati šargarepu pa sve zajedno dinstati par minuta.
Dodati boraniju,naliti oko 700 ml. vode,začiniti po ukusu (mirođija i peršun idu na kraju) i pustiti da se kuva uz povremeno mešanje.
Posle nekih 20-25 min kad je voda skoro isparila a boranija skuvala dodati pavlaku,mirođiju i peršun, i jelo je gotovo.
Prijatno ! 😊
Uz ovo jelo sam pripremila i riblje štapiće.
Meni je ovo najlepši način spremanja boranije.
ОдговориИзбриши